Hjälpare

Att vara hjälpare är precis som det låter - att hjälpa till under kurstillfällen. Hjälparna är en viktig del i att få kursen givande för kursdeltagarna. Det som önskas av dig som hjälpare är ett stort engagemang att hjälpa både instruktörer och kursdeltagare under kurstillfällena. Uppgifterna varierar beroende på vad du själv känner dig bekväm med. Det kan vara allt från att hjälpa till att plocka fram och undan, agera störning, till att själv leda delar av kursen. Vad du får ansvara för diskuterar du och den ansvariga instruktören fram innan kursstart.  

Som hjälpare får du möjlighet att se hundträning från andra sidan och en stor möjlighet att utöka din egen kunskapsbank inom hundträning. Om intresse finns och det visar sig att du gör ett bra jobb som hjälpare finns det möjlighet att via HUG få gå SBK:s instruktörsutbildning.

Låter detta som något du är intresserad av och skulle vilja göra? Kontakta Mia Nilsson nedan!


Mia Nilsson

Mia är ansvarig för utbildning av 'hjälparna', de personer som hjälper instruktörerna under kurstillfällena, samt planerar föreläsningar och studiebesök.

Mia nås på 070-611 69 22


Yasmine Klinga

Emma Nilsson

Skulle du vilja komma i kontakt med oss via mejl når du oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..