Flyttinfo

2019-07-14
Hej alla medlemmar i Bjuvs bk Nu har arbetet startat upp på Tornevallen och en del är redan gjort men nu behöver vi er medlemmar till hjälp med trimning, grenklippning, räfsning o översyn av staketen. Vi har en arbetsdag den 4 augusti på Tornevallen där vi börjar 8.30 och efter avslutat arbete grillar vi och har trevlig samvaro tillsammans. Klubben står för förtäringen även under dagen. För planeringens skull Sms:a till 070-6055101 senast 21 juli om du kommer och om du kan ta en trimmer eller grensåg/sax eller sekatör med dej. Väl mött till en trevlig arbetsdag 4 augusti på Tornevallen.
Mvh Berit Streifert sammankallande i arbetsgruppen.

Som ni alla vet kommer vi flytta till Tornevallen i Gunnarstorp, med absolut sista flyttdag, 31/12- 2020.
Det finns massor att göra tills dess och vi tar gärna emot tips och idéer om väldigt mycket.
Kontakta gärna styrelsen om du vill tipsa oss.

Vi har nu en arbetsgrupp som kommer försöka få ihop alla detaljer, smått som stort som rör vår flytt.
Självklart är vi tacksamma för idéer och tankar som ni alla medlemmar har och hjälp med praktiska göremål med tiden.

Arbetsgruppen består av följande:

Sammankallande - Berit Streifert tel. 070-6055101.
Lise-lotte Fransson,
Ingegerd Stoltz,