Hej!

Vi söker nu hjälp till årets alla evenemang. Inga förkunskaper behövs utan vi visar er vad som behövs göras till varje evenemang.

• 4 maj, vår egna inofficiella utställning - hjälp behövs i köket och på parkeringen.  vid intresse -  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • 11 maj - officiell spårtävling - någon som vill laga mat till domare och funktionärer. mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • 25-26  maj - Svenska Spaniel och Retriever Klubben, SSRK, har utställning, ca 300 hundar per dag - hjälp behövs i köket och på parkeringen.  vid intresse - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • 1-2 juni - officiell agilitytävling - hjälp behövs på agilityplanerna, köket och ev att styra upp parkeringen. vid intresse-  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • 18 juli  - ev konsert - inte klart med vilka och om det blir någon
  • 26 juli -  konsert Sofiero - BAO, Benny Andersson orkester ca kl. 17-23 vid intresse - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • 17 augusti - officiell utställning för bruksraser - kök och parkering , vid intresse - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • 14 -15 september - Terrierklubbens utsällning, hälp i kök och parkering - vid intresse - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • 14 september - Officiell spårtävling, japp samma dag som utställning men det ska vi nog få ihop. Vi har ju den nya planen också.   vid intresse - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Så som ni ser har vi en hel del att fixa med, hjälps vi åt så går det nog. Kan du bara vara med en halv dag så är det guld värt även det.

Vad gäller konserterna kommer vi ha ett max-antal som hjälper till vid varje konsert.

Hoppas många av er har lust att hjälpa vid något tillfälle.

MVH Bjuvs Brukshundklubb