NG - Nöjesgruppen

Konsert-sommaren 2019 är slut. Vi har avverkat 4 konserter. Laleh (24 vaktande - 7000 besökande), Ulf Lundell (34 vaktande - 4000 besökande), Gyllene Tider (69 vaktande - 10 000 besökande) och BAO ( 33 vaktande - 10 000 besökande)

STORT TACK till alla er som varit med o hjälpt. Ni gör en fantastisk insats och jag är säker på att blommorna på Sofiero kommer blomma vackert nästa år också. Jag hoppas att vi ses nästa år på nya konserter.

Mvh Inger Bjuvs BK

NG är den grupp på klubben som har hand om att organisera vaktuppdragen på Sofiero. På somrarna brukar klubben nämligen få i uppdrag att vakta där. Är man intresserad av att hjälpa till med detta så ombeds man att vända sig till Inger Jensen som är sammankallande i gruppen.