NG - Nöjesgruppen

Dags för Sofiero igen! 28/6 Laleh 29/6 Ulf Lundell 10/7 Gyllene Tider 26/7 BAO Vi behöver fortfarande folk till samtliga konserter. Dock har vi ett maxantal som vi kan ha på plats. Anmäl er snarast till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Skriv hur många personer o hundar som kan vara med.

Nöjesgruppen är den grupp på klubben som har hand om att organisera vaktuppdragen på Sofiero. På somrarna brukar klubben nämligen få i uppdrag att vakta där. Är man intresserad av att hjälpa till med detta så ombeds man att vända sig till Inger Jensen som är sammankallande i gruppen.