HUG - Hundägarutbildningsgruppen

Det är personerna i HUG du har kontakt med när du anmäler dig till kurs, har frågor om betalningar eller allmänna frågor om vår klubb.   

HUG arbetar för er hundägare och anordnar kurser och hundägarutbildningar på olika nivåer. HUG verkar för att alla som vänder sig till brukshundklubben för att gå kurs ska erbjudas en plats, samt att de som önskar att gå valp- eller grundkurs ska erbjudas en kursplats inom tre månader.

De ansvarar också för att arrangera temakvällar och utvecklingskurser för våra medlemmar, instruktörer och hjälpare.  Allt för att driva utvecklingen framåt! 

Utöver arbetet på klubben deltar HUG-medlemmarna på distriktsmötena som SBK anordnar och vidarebefordrar informationen därifrån till berörda parter inom klubben.  De går också på möten med andra lokalklubbar där syftet är att sprida information och byta erfarenheter med varandra. Utbildningsbehovet kartläggs också vid dessa möten för att klubben ska kunna möta den efterfrågan som finns genom att ha utbildade instruktörer. 


Kontakta oss via mejl!

Skulle du vilja komma i kontakt med oss via mejl når du oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.