Senaste uppdateringen: 2019-09-24
Nytt under flyttinfo
medlemsmöte 24/10

Välkommen till Bjuvs Brukshundklubb

Arbetsdagen 21/9 på Tornevallen genomfördes med att vi röjde, sågade och klippte ner alla vildvuxna träd och taggbuskar. De som var där slet och jobbade efter bästa förmåga och resultatet blev väldigt bra och väldigt synbart. Det finns mer att göra men det kan efter vår bedömning vänta till våren. Vi fick hjälp med ta ner vissa stora torra grenar med motorsåg och vi ska också få hjälp med att forsla bort det nersågade och nerklippta. Om någon har intresse av att hämta lite ved innan det tas bort så får ni höra av er till sammankallande för avhämtning.

Mvh Berit Streifert sammankallande i arbetsgruppen.

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE!

Torsdag 24/10 kl 19:00.
Alla handlingar kommer att finnas i klubbstugan 1 vecka innan möte.
Naturligtvis bjuder vi på något att äta.
Hjärtligt välkomna!

Senaste nytt ang sjukdomsfallen i Norge!

Lydnad med Kenneth Johansson

Ta nu chansen och anmäl dig till höstens tävlingsinriktade lydnadskurs klass 1 & 2 hos oss på Bjuvs brukshundklubb.

Max 10 ekipage, Kursanmälan: http://bjuvsbk.se/index.php/kursanmalan

Instruktör: Kenneth Johansson

Kenneth har en lång och gedigen bakgrund som bland annat instruktör, bruk- och lydnadsdomare. Kenneth har även tävlat i elitklass inom dom flesta grenar inom bruks.

När: Kursstart Tisdag 17/9 kl 18:00-20:00

Övriga kurstillfällen: 24/9, 1/10, 8/10, 15/10, 22/10, 29/10, 5/11, 12/11, 19/11 kl 18:30-20:00.

Var: Bjuvs Brukshundklubb

Förkunskap: Hunden bör vara över 12 månader & ha en god vardagslydnad. Hunden ska vara vaccinerad.

Pris: 1750:- + medlemskap i Bjuvs brukshundklubb

Kursavgiften betalas in till Bank Giro: 566-145 48 eller Swish: 123-240-49 94.
Märk betalningen med ditt namn och vilken kurs du avser att gå. För att gå kurs krävs också ett medlemskap i Bjuvs Brukshundklubb. För att teckna ett medlemskap följ länken här: www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/bli-medlem/teckna-medlemskap

Välkomna in och anmäl er på vår hemsida www.Bjuvsbk.se. Har du några frågor om våra kurser så är du välkommen att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Arbetsdagen 4/8 Tornévallen
Ett stort, stort tack till er som ställde upp och arbetade med röjning,
sågning, trimning, räffsning på Tornévallen i söndags.
Vi som var där kämpade väl och en stor eloge till er från Åstorps brukshundklubb
som ställde upp för att vår utemiljö på Tornévallen ska bli så bra som möjligt.
Än en gång tack till er alla.
Mvh Sammankallande Berit Streifert

Behöver du hjälp med kloklippning, skicka ett mail så hjälper vi dig. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (50 kr)

Samarbetspartner sökes

Önskar ni synas på vår hemsida, facebooksida samt i vår utställningskatalog maila yasmine.klinga@hotmail.com