Välkommen till Bjuvs Brukshundklubb

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE!

Torsdag 24/10 kl 19:00.
Alla handlingar kommer att finnas i klubbstugan 1 vecka innan möte.
Naturligtvis bjuder vi på något att äta.
Hjärtligt välkomna!

Lydnad med Kenneth Johansson

Ta nu chansen och anmäl dig till vårens tävlingsinriktade lydnadskurs klass 1 & 2 hos oss på Bjuvs brukshundklubb.

Max 10 ekipage, Kursanmälan: http://bjuvsbk.se/index.php/kursanmalan

Instruktör: Kenneth Johansson

Kenneth har en lång och gedigen bakgrund som bland annat instruktör, bruk- och lydnadsdomare. Kenneth har även tävlat i elitklass inom dom flesta grenar inom bruks.

När: Kursstart Tisdag 3/3 kl 18:00-20:00

Övriga kurstillfällen: 10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 7/4, 14/4, 21/4, 28/4, 5/5 kl 18:30-20:00.

Var: Bjuvs Brukshundklubb

Förkunskap: Hunden bör vara över 12 månader & ha en god vardagslydnad. Hunden ska vara vaccinerad.

Pris: 1750:- + medlemskap i Bjuvs brukshundklubb

Kursavgiften betalas in till Bank Giro: 566-145 48 eller Swish: 123-240-49 94.
Märk betalningen med ditt namn och vilken kurs du avser att gå. För att gå kurs krävs också ett medlemskap i Bjuvs Brukshundklubb. För att teckna ett medlemskap följ länken här: www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/bli-medlem/teckna-medlemskap

Behöver du hjälp med kloklippning, skicka ett mail så hjälper vi dig. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (50 kr)

Samarbetspartner sökes

Önskar ni synas på vår hemsida, facebooksida samt i vår utställningskatalog maila yasmine.klinga@hotmail.com